Česká unie sportu Národní sportovní agentura Moravskoslezský kraj Statutární město Opava

Žádost o příspěvek MSK TJ/SK 2022

4.12.2021
PROGRAM PODPORA SPORTU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI SPORT MSK 2022 – TJ/SK
K dotazům SK-TJ na další průběh programu sdělujeme, že výši příspěvku jednotlivým žadatelům bude schvalovat Zastupitelstvo Moravskoslezského kraje dne 16.12.2021. V průběhu měsíce ledna 2022 budou pak s SK-TJ uzavírány smlouvy a následně budou SK-TJ zasílány příspěvky.

1.11.2021
Podané žádosti o Podporu sportu v Moravskoslezském kraji - SPORT MSK 2022 – TJ/SK
V RS ČUS v Opavě bylo podáno celkem 169 žádostí SK-TJ, které splnily podmínky vyhlášení. Z toho bylo 163 žádostí SK-TJ sdružených v RS ČUS v Opavě, 2 SK-TJ Orla, 2 SK-TJ ostatních sportovních organizací a 1 ČOS a 1 Českého střeleckého svazu. Pro SK-TJ sdružené v ČUS žádost, čestné prohlášení a veškeré podkladové materiály připravil administrátor programu L. Kreisel. L. Kreisel byl nápomocen při podávání žádostí i nesdruženým SK-TJ.

11.10.2021
Program podpory sportu v Moravskoslezském kraji – SPORT MSK 2022 – TJ/SK
Zastupitelstvo Moravskoslezského kraje na svém zasedání dne 16.9.2021 schválilo Memorandum o spolupráci s Moravskoslezskou krajskou organizací ČUS ve věci podpory sportu v Moravskoslezském kraji. Byl také schválen Program podpory sportu v Moravskoslezském kraji – SPORT MSK 2022 – TJ/SK. Program podpory sportu SPORT MSK 2022 - TJ/SK vyhlašuje a zajišťuje MS KO ČUS. Termín podávání žádostí je od 11.10. do 31.10. 2021.
Podpora se bude týkat činnosti sportovních klubů, tělovýchovných a tělocvičných jednot a sportovních příspěvkových organizací měst a obcí, které působí v Moravskoslezském kraji. Navržený způsob finanční podpory, stejně jako v letech 2019 až 2021, je založený na členské základně. Příspěvek bude moci být poskytnut maximálně do výše 60% celoročních nákladů sportovní organizace a bude maximálně 150.000 Kč pro jednoho žadatele. Minimální příspěvek bude 10.000 Kč. Administraci programu v okrese Opava zajišťuje Regionální sdružení České unie sportu v Opavě a Servisní centrum sportu ČUS Opava – svým servisním pracovištěm – administrátorem programu je sekretář Ladislav Kreisel.

1.10.2021
Program Podpory sportu v Moravskoslezském kraji – SPORT MSK 2022 – TJ/SK
Program pro rok 2022 bude vyhlášen v měsíci říjnu. V současné době SK-TJ opakovaně vyzýváme ke kontrole a k doručování naskenovaných pouze nových průkazů – licencí či sestav trenérů a cvičitelů - těch, které ještě SCS nemá k dispozici (na e-mail adresu  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ) a ke kontrole členské základny v Informačním systému ČUS. SK-TJ uvádí své členy pouze v Informačním systému ČUS - https://iscus.cz/login - odtud SCS ČUS Opava ve stanoveném termínu převede členskou základnu do Informačního systému Moravskoslezského kraje. Je potřeba, aby SK-TJ provedly kontrolu členské základny – doplnění nových členů, vyřazení těch, kteří ukončili činnost, kontrolu zda jsou členové správně zařazeni - aktivní sportovec – soutěže (SK-TJ musí mít pro kontrolu průkazně doloženo, že člen nastoupil k utkání, startoval v závodě – soutěži).

Joomla templates by a4joomla